Hej hej

Anledningen till att jag inte varit inne och skrivit på lääääänge är att det kännts onödigt att skriva ett inlägg om jag inte har bilderpå de nya kläder jag köpt.
men jag kännde nu att, det spelar nästan ingen roll.
Jag har t.ex investerart ett par svarta shorts från H&M till sommaren, vilka jag inte känner mig HELT bekväm i, då dom inte har några fickor.
Jag har också köpt en mörkblå , lite "urtvättad"aktig, skjorta, också den från H&M
Den tycker jag väldigt mkt om och den kommer jag att ha leggings till, som jag investerade för ett tag sen. Det är viktigt att leggingsen är tunna, eftersom att det är så vaaarmt på sommaren.
Även nu är det varmt förresten, tycker jag allt. Riktigt varmt t.o.m

Något annat jag köpt?
Jo, en ÜBERFIN röd klänning a la 50-tal med vita prickar på och lite sådär, även den från H&M. Den är hur snygg som helst och kommer vara riktigt het för mi i sommar, eftersom att jag ska köra lite på 50-tal/80-tal och rockabilly-stilen. SKTSNYGGT.

Jag lånar mammas jeansjacka också, från 80-talet, den är stor, ljus och sjukt snygg.

Dessutom tycker jag att solbrillor är både viktigt och snyggt.
Jag älskar solbrillor och kan vara stolt över att säga att jag var en av de första i Sverige som investerade ett par i, ja, vad det nu heter för stil. Men dom är också lite 50-tal.. ska se om jag hittar en bild på dom. Har både ett par i svart och ett par i rött.




Jag har även köpt ett par svarta till, och ett par rosa :D
niiice :)

Carlings is the shit, dessutom.
Har köpt en ascool klääning där för bara 199pix
grymt bra :D

Tänkte också berätta vem min "crush for the moment" är. haha, ja, det går ju i omgångar för mig, även om Johnny Depp ALLTID är nr1!

Just nu är det Brolle! SKJUKT SNYGG och charmig och duktig och väldigt sexig.
Jag har alltid tyckt om hans låtar!
Dessutom kan jag lätt bli kär i både röster och klädstilar.
Brolle är därför en crush just nu :D



Jaja, nu har jag väl inte så himla mkt mer att förmedla den är gången. JAg kan inte lova att jag kommer skriva oftare, eftersom att jag har min bilddagbok som en slags dagbok nu, och dessutom skriver jag en del hemma.. Så det blir inte så jättemkt mer skrivande kvar till bloggen...
Men jag ska försöka bättra mig..
Kanske startar jag t.o.m en egen blogg som inte handlar om kläder, utan om mitt intressanta liv :D då har jag nog en hel del att skriva om, haha.

Ciao

// Ida *